Responsive image

Marca №1 în Ucraina

   Berea Львівське 1715 se prepară în conformitate cu rețeta clasică. Are un gust curat și bogat. Numele simbolizează data de deschidere a fabricii de bere din Lvov.

   Львівське – este cea mai veche bere ucraineană pe care călugării au început să o prepare încă din anul 1715. Gustul acestei băuturi amurgice glorioase a parcurs un drum lung de-a lungul secolelor. Aceasta a devenit îndrăgită de bunicii și străbunicii noștri. Astăzi, Львівське a devenit parte a istoriei și culturii Ucrainei, un simbol al epocii și mândria țării. Prin urmare, fiecare dintre milioane de ucraineni care preferă acest gust legendar, ca și cum ar atinge paginile cărții timpurilor din Ucraina, paginile gloriei sale.

   Львівське – este o bere de levier de o calitate impecabilă, bazată pe tradiții vechi de trei sute de ani și pe mai multe secrete antice ale berarilor din Lvov. Din gură în gură, din tată în fiu au fost transmise secretele rețetei veche. O băutură ușoară de hamei cu aromă pură de malț și un gust unic va deveni o adevărată descoperire pentru cei care apreciază gustul clasic și tradițiilor vechii.